Vinhandler i Ballerup nær København

 

Hos Blomster på Striben tilbyder vi desuden et stort udvalg af vine. Vi fungerer også som vinhandler og har et stort udvalg af vine i forretningen i Ballerup. Vi har et stort kendskab til markedet og gode personlige kontakter, som gør, at vi kan indhente nogle af de bedste vine på markedet.

 

Vi finder det, der passer til din smag

 

 

Vi hjælper dig gerne med at finde den vin, som præcis passer til din smag, personlighed eller til gavens ejermand. Der kan være vidt forskellige præferencer i forhold til vine, og derfor bruger vi vores mange års erfaring og kendskab til at vejlede vores kunder bedst muligt.

Du kan vælge at lade vinen indgå i en dekoration og på denne måde gøre det til en helt særlig gave. Du kan naturligvis også købe vine til privat brug, hvis du ønsker at få en lækker smagsoplevelse, udover det sædvanlige.

 

Kontakt vores vinhandler

 

 

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 50 50, men du er også mere end velkommen til at kigge forbi vores forretning og vinhandler i Ballerup, hvor vi kan tage en personlig snak, om de mange muligheder hos os.

Som kundernes foretrukne samarbejdspartner i Ballerup, Smørum & København oplever vi, at kunderne kommer langvejs fra for at nyde godt af vores høje service, kvalitet og fornuftige priser.