Roser

 

Skal du give en, du holder af en smuk buket blomster? Så er roser et sikkert valg eftersom de symboliserer romantik og kærlighed. Vi har hos Blomster på Striben roser i et væld af farver og størrelser, så du kan vælge netop den rose, som passer til den person du vil glæde.

Roser kan bruges til flere forskellige lejligheder, en langstilket rød rose kan eksempelvis gives i forbindelse med konfirmation, studentereksamen, bryllupper eller i forbindelse med en god præsentation. Ønsker du at overraske kæresten med en buket roser, kan vi lave buketter i alle størrelser og prisklasser. Blomster er altid en sikker vinder, hvis du ønsker at give en kompliment, til en du holder af i en travl hverdag.

Vi laver buketten for dig

Ønsker du at glæde en du holder af? Så laver vi gerne buketten for dig. Kig forbi vores blomsterhandel og se vores udvalg af roser. Vi får leveret friske og smukke roser fra Holland. Farverne varierer fra gul, lyserød, blå til dyb rosenrød.

Du er altid velkommen til at besøge vores blomsterhandel i Ballerup tæt ved Smørum og København, hvor vores dygtige personale står klar til at lave en unik og personlig buket til dig.