Kranse

 

Hos Blomster på Striben laver vi flotte kranse til begravelser. Det er vigtigt for os, at kunden får mulighed for at få lavet en personlig krans til afdøde, da det er en sidste hilsen, de sender af sted.

Samtidig er det vigtigt, at kunden føler sig velkommen i butikken, selvom at de oftest er påvirket af dødsfaldet. Vi viser stor respekt og omtanke for kunden.

Køb en krans til gravstedet

I forbindelse med julen laver vi mange kranse til gravsteder, som kan holde til at ligge ude julen over, og stadig fremstår flot. Så hvis du har en person nær, som desværre er afgået ved døden, og gerne vil mindes ham eller hende op til jul, kan du komme forbi vores butik og købe en flot krans. Vi laver også kranse på andre tidspunkter af året, men ellers har du også mulighed for at bestille en hos os.

Kom forbi vores butik

Blomster på Striben er beliggende i Ballerup, hvorfra vi har mange kunder, men vores kunder kommer også fra Smørum samt København og omegn. Hvis du enten bor i Ballerup, eller kommer forbi byen, skal du være velkommen til at komme ind forbi for at se butikken, eller købe en flot buket blomster til en du holder af.

Du kan også kontakte os på telefon 44 65 50 50, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud.

Husk, du kan også købe buketter og dekorationer hos os