Velkommen hos Blomster på Striben, din blomsterbutik i Ballerup


En verden af smukke blomster importeret fra Holland

Hos os kan du hurtig og nemt bestille buketter, sammenplantninger, begravelse mm. enten til udbringning eller afhentning i vores blomsterbutik.

Vi bruger kun de friskeste råvarer, og går IKKE på kompromis med kvaliteten.

Vi er medlem af INTERFLORA der leverer til hele verden.

Butikken ligger i Ballerup tæt på Smørum & Storkøbenhavn.

Blomster af alle slags

Du har søgt efter blomster, og igennem os har du fundet den helt rette forhandler at kontakte.
Det er fordi vi elsker vores fag, at vi kan tilbyde de unikke løsninger vi gør. Vi sætter en ære i håndværket, og kan skabe helt unikke og individuelle buketter, til priser der er til at betale.

Vi bygger vores succes på tilfredse kunder, og derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for dig, at det arbejde vi leverer, er mere end blot i orden. Også ned til mindste detalje.

Vi er den rette blomsterhandler, hvis du ønsker branchens smukkeste blomster, roser blandet andet, en god behandling, høj service og fordelagtige priser hos et og samme firma.

Blomster skaber glæde og tryghed

Vi er eksperter i at skabe buketter, der passer præcis til dine ønsker og behov. Du er velkommen til at kontakte os, og høre mere om dine muligheder. Du kan kontakte os igennem vores hjemmeside, på telefon, per mail, eller ved at komme forbi vores adresse personligt for en snak om muligheder og priser.

Igennem en god kommunikation finder vi i fællesskab frem til den optimale løsning for dig. Med mange kunder fra blandt andet København, Ballerup og Smørum, oplever vi henvendelser fra hele Sjælland, båret frem af høj kvalitet og fordelagtige priser.