Drikke

 

Cognac

I vores forretning i Ballerup forhandler vi Cognac i mange forskellige varianter. Der findes cognac i alle aldre, og vi står klar til at give dig den rigtige vejledning, i forhold til det ønskede.

Hvordan fremstilles cognac?

Cognac er en fransk brændevin af typen brandy, som er produceret i områderne nær byen Cognac, i det vestlige Frankrig. Cognac er destilleret hvidvin fra et afgrænset område, som er lagret på et fad. Her bruges druen Ugni Blanc, som høstes tidligt og giver en syrlig hvidvin med en alkoholprocent på cirka 8%. Herefter destilleres og lagres den på egefade i mange år og vurderes løbende af en fagperson. Kvaliteten vurderes ud fra, hvor længe den har hvilet.

Personlig gave

Med gode personlige kontakter og den rette kendskab til markedet, kan vi indhente cognac til fordelagtige priser. Hos os kan du lade din gave indgå i en samlet gave, med blomster eller andet, der betyder, at gaven bliver meget personlig.

Hør mere om cognac

Hvis du har lyst til at vide mere omkring vores cognac, er du velkommen til at kigge forbi vores forretning. Vi tilbyder en kyndig vejledning og fortæller dig gerne om de individuelle produkter. Flere af vores kunder kommer fra bl.a. Smørum og Ballerup, og vi står også klar til at hjælpe dig. Du kan også kontakte os på 44 65 50 50.

 

Whisky

Hos Blomster på Striben forhandler vi også whisky, og tilbyder et godt udvalg af kvalitetsprodukter, som har mange år bag sig.

Hvordan laver man whisky?

Whisky fremstilles af fermenteret byg, rug, hvede eller majs, som destilleres. Foruden traditionelle aftapninger fra destillerierne, findes der også uafhængige aftapninger, hvor der er whiskykøbmænd, som køber fade hos destillerierne og opbevarer dem, hvorefter det sælges, som de ønsker det. Dette er derfor et andet produkt, end det traditionelle produkt.

Kendetegnet for en whisky er, at den skal være mindst tre år gammel samt minimum 40% alkohol. Som regel er whiskyen på 50-60%, når den kommer fra fadet, hvorefter den fortyndes til omkring 42-46%.

Kom og se vores store udvalg af whisky

Vi er de helt rette at kontakte, hvis du ønsker en god og personlig vejledning omkring dit køb, som sikrer, at du får opfyldt dine ønsker og behov. I dag forhandler vi whisky til mange lokale kunder fra Ballerup, Smørum samt København og omegn, men tilbyder også levering til resten af landet.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 44 65 50 50 eller kigge forbi vores forretning i Ballerup, hvor vi har et stort udvalg af blomster, brugskunst, vine, whisky eller andet delikat spiritus.

Husk, vi sælger også vin i butikken.