Køb smukke blomsterdekorationer

 

Hos Blomster på Striben laver vi dekorationer til mange lejligheder. Vi laver dekorationer, du kan købe i forbindelse med højtider, flotte hverdagsdekorationer, som du eventuelt også kan forære i gave eller selv sætte i dit hjem.

Med den rette dekoration, kan du sætte et personligt præg på dit hjem. Du kan komme ind i vores butik og se udvalget eller bestille en dekoration efter dine behov og ønsker.

Dekoration til fester

Bordudsmykning kan gøre en stor forskel i et kedeligt forsamlingshus eller garage. Hos Blomster på Striben laver vi flotte dekorationer til enhver fest og lejlighed. Ring til os og få et uforpligtende tilbud hvis du står, og skal holde en fest eller større komsammen. Vi sørger for at lytte til individuelle ønsker, så dekorationen kommer til at matche dit tema og farver.

Vi oplever at mange af vores tidligere kunder fra blandt andet Ballerup, Smørum & København, kommer igen, hvis de skal holde endnu en fest eller bruge en dekoration til jul eller i andre forbindelser. 

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil bestille dekorationer til din næste fest, kan du kontakte os på telefon 44 65 50 50.

Husk, du kan også købe både buketter og kranse hos os