Butikken

Vi laver alt indenfor blomster og dekorationer til alle livets stunder.

Her på siden kan du købe buketter, dekorationer, vin, Chokolade, specialiteter, plantedesign og begravelsesbinderi.

Blomster på Striben er en blomsterhandler der har stor erfaring inden for faget. Vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, som kunderne er tilfredse med. Vi har en stor kundekreds i og omkring Ballerup og Smørum, som kommer igen i butikken, når de skal købe buketter, gaver og andre ting.

Hos Blomster på Striben er det vigtigt for os, at vi yder en god kundeservice hver gang, og at kunderne er glade for at komme i butikken. Derfor holder vi også åbent alle ugens dage hele året rundt, så du på hvert et tidspunkt kan bestille en buket blomster til dine nærmeste eller kollegaen der har sidste dag på jobbet.

Vi er mere end en blomsterforhandler

Vi forhandler også andet end blomster i butikken. Vi har et stort og spændende udvalg af brugskunst, vin, dekorationer samt andre ting. Så hvis du skal bruge en større gave med spændende ting, kan vi også lave det til dig.

Kontakt os og hør mere

Har du brug for en blomsterforhandler, er du velkommen til at kigge forbi vores blomsterbutik eller kontakte os på telefon 44 65 50 50. Vi leverer altid flotte buketter, som både du og vi kan være stolte af.