Buketter

 

Hos Blomster på Striben har vi en del erfaring inden for buketter. Vi er en blomsterforhandler der laver mange forskellige typer buketter, som passer til enhver lejlighed. Vi har altid et stort udvalg af forskellige blomster i alle farver, så hvis du er til lyse, gullige eller rødlige nuancer, så har vi farverne til din buket.

Hos Blomster på Striben gør vi meget for at opfylde dine krav og ønsker samtidig med, at vi lytter til dine individuelle behov. Hvis du ønsker en lidt mere speciel buket, kan vi også sagtens lave det.

Hvornår skal du bruge den næste buket?

Der findes mange anledninger, hvor du kan give en buket blomster. Skal det være en buket til din kæreste, mand eller kone eller en buket til din veninde bare fordi hun fortjener det. Vi laver også buketter i forbindelse med valentinsdag, konfirmationer og fødselsdage samt mange andre anledninger.

Bestil din næste buket her

Selvom at vores butik er placeret i Ballerup, så leverer vi også blomster i Smørum samt København og omegn. Kontakt os på telefon 44 65 50 50 eller kom forbi butikken så vi kan tage en snak om hvilke farver og blomster, der skal være i din buket. Vi ser frem til at høre fra dig.

Bårebuket

Hos Blomster på Striben har vi stor erfaring med at lave smukke bårebuketter, samtidig med at vi viser en stor omtanke overfor de efterladte. For os er det vigtigt at lave personlige bårebuketter, hvis kunden ønsker det, da vi er med til at skabe en personlig blomsterhilsen til en, kunden havde nær.

Mange tager udgangspunkt i afdøde, når de skal vælge blomster til begravelsen. Med blomster kan man afspejle afdøde enten med blomstens farve eller art, om bårebuketten skal være klassisk eller formet som eksempelvis et hjerte.

En sidste hilsen

Til bårebuketterne har du mulighed for at få et bånd til, hvorpå du kan skrive en båndtekst som indebærer en hilsen og eventuelt hvem buketten er fra. Derudover kan du også sende en hilsen i et kort, som bliver vedlagt buketten, så den nærmeste familie kan se hvem afsenderen er.

Hør mere om hvad vi kan gøre for dig

Vi tager gerne en personlig snak med dig, så vi får lavet den helt rigtige bårebuket. Du er altid velkommen til at komme ind i butikken, men du må også ringe til os på telefon 44 65 50 50 i vores åbningstid.

Vi har åbent alle ugens dage hele året rundt og betjener mange kunder i Ballerup og Smørum.

Husk, vi laver også både dekorationer og kranse.