Køb brugskunst som værtsgave i København

Hos Blomster på Striben har vi et stort og varierende udvalg af brugskunst, så vi har noget til enhver smag. Mange anvender brugskunsten til at skabe et personligt præg i deres hjem, så derfor har du også mulighed for at hente en del inspiration i vores butik. Hvis du har behov for vejledning hjælper vi også gerne med det.

Selvom butikken er beliggende i Ballerup har vi også mange kunder fra Smørum, København og omegn, der kommer ind og køber brugskunst, buketter samt andre ting af os. Vi er desuden også medlem af INTERFLORA, så vi leverer også buketter og gaver ud i resten af landet.

Mangler du gaveidéer?

Hvis du mangler en gaveidé til din veninde, kollega eller din mor, så hjælper vi gerne med at finde en flot gave. Med vores store udvalg af brugskunst er der noget for enhver smag. Vi har også mulighed for at sammensætte gaven med en flot buket.

Se vores store udvalg af brugskunst

Du er altid velkommen til at komme forbi butikken og se vores udvalg. Ellers kan du kontakte os på telefon 44 65 50 50, hvis du har spørgsmål til vores udvalg, eller gerne vil bestille en gave.